:

Kan inte uppdatera iPhone 5c?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte uppdatera iPhone 5c?
  2. Hur länge kommer iPhone 5S att uppdateras?
  3. Hur länge håller en iPhone 5s?
  4. Kan man uppdatera en gammal iPhone?
  5. Är Iphone 5 för gammal?

Kan inte uppdatera iPhone 5c?

Om du fortfarande inte kan installera den senaste versionen av iOS eller iPadOS försöker du hämta uppdateringen igen: Gå till Inställningar > Allmänt > [enhetens namn] lagring. Hitta uppdateringen i listan över appar. Tryck på uppdateringen och tryck sedan på Radera uppdatering.

Hur länge kommer iPhone 5S att uppdateras?

Får min iPhone nästa iOS -uppdatering?

versionSläpptSom stöds
iPhone SE (1: a generationen)Mars 31 2016Ja - tills 2022
iPhone 6S / 6SPlus25 September 2015Ja - tills 2022
iPhone 6 / 6 Plus25 September 2014Nej
iPhone 5S20 September 2013Nej
BE

Hur länge håller en iPhone 5s?

Enligt Cupertino-företaget har en iphone en förväntad livslängd på tre år, något som den delar med Apple Watch. Enheter med OSX och tvOS har välsignats med tolv extra månader, enligt uppgifter från Apple.

Kan man uppdatera en gammal iPhone?

Säkerhetskopiera din enhet med hjälp av iCloud eller din dator. Anslut enheten till en strömkälla och anslut till internet via wifi. Gå till Inställningar > Allmänt och tryck sedan på Programuppdatering. Om du ser två programuppdateringsalternativ väljer du den du vill installera.

Är Iphone 5 för gammal?

Om du inte uppdaterade din iPhone 5 innan den 3 november 2019 kan den inte längre behålla precisionen i GPS-navigeringen eller använda funktioner som är beroende av rätt datum och tid, till exempel App Store, iCloud, e-post och webbsurfning.