:

Kan man skicka efter från Biltema?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man skicka efter från Biltema?
 2. Hur fungerar mitt Biltema?
 3. Kan man inte handla online på Biltema?
 4. Kan man lämna tillbaka på Biltema utan kvitto?
 5. Kan Biltema skicka paket?
 6. Varför har inte Biltema hemleverans?
 7. När får Biltema leverans?
 8. Kan man lämna tillbaka monterade möbler?
 9. Vilka varor kan man inte lämna tillbaka?
 10. Får man lämna tillbaka beställningsvara?
 11. Har man rätt att lämna tillbaka en vara?

Kan man skicka efter från Biltema?

Kan jag beställa produkter från Biltema via postorder eller hemsida? Med vår tjänst Köp & Hämta kan du handla varor online som du sedan kan hämta upp packade och färdiga i ditt närmsta varuhus. Du kan även välja att få dina varor utlevererade till din bil av vår personal.

Hur fungerar mitt Biltema?

Nu blir det både roligare och enklare att vara kund hos Biltema. Med Mitt Biltema får du specialpriser på utvalda varor, du kan hantera dina inköpslistor via appen eller hemsidan och dina kvitton sparas digitalt. Att använda Mitt Biltema är helt gratis!

Kan man inte handla online på Biltema?

Du kan endast handlaBiltema Online om du är en myndig person och har rätt att ingå avtal. Biltema reserverar sig för eventuella fel i texter, bilder och för prisändringar. Detta gäller för uppgifter i Biltema Online, katalog samt i våra reklamutskick och marknadsföringsmaterial.

Kan man lämna tillbaka på Biltema utan kvitto?

Vid garantiärenden sätter butiken reglerna. Vilket innebär att de kan kräva kvitto om de vill och man som kund kan inte gör nåt åt det. men då är det bara att reklamera istället så måste de följa lagen. Om det är en produkt som Biltema saluför så är det inga problem med att komma med ett kontoutdrag som bevis köpet.

Kan Biltema skicka paket?

Hemleverans. Om du vill ha hemleverans mot extra betalning vänligen kontakta vår kundservice innan du beställer. Du kan inte nämligen välja hemleverans själv vid betalningstillfället. Normala leveranser levereras alltid till Postens kontor eller till Matkahuoltos serviceställe i viss ort.

Varför har inte Biltema hemleverans?

Tesen är alltså att möjligheten att beställa online och sedan hämta i butik, ska förenkla besöket i butiken. I dagsläget har Biltema inga planer på att bygga ut sin e-handel med möjligheten att beställa och sedan få varorna hemskickade.

När får Biltema leverans?

Observera att vi endast har möjlighet att leverera dina varor via Köp & Hämta Drive In fram till kl. 19.00 på vardagar och till 17.00 på helger. OBS! Produkter som överskrider den maximala vikten på 25 kg kan inte beställas med Drive In och kommer automatiskt att strykas från inköpslistan.

Kan man lämna tillbaka monterade möbler?

Det går bra att returnera en vara som är monterad om den är hel och ren. Kom ihåg att ta med inköpsunderlaget och om du handlade med kort, samma kreditkort du genomförde köpet med. Tänk på att en slutgiltig bedömning alltid görs på varuhuset och att returen måste ske inom tiden för öppet köp, 365 dagar.

Vilka varor kan man inte lämna tillbaka?

Vissa varor i en butik kan också vara undantagna från öppet köp eller bytesrätt. Det är exempelvis vanligt för reavaror eller underkläder. När du ska köpa något, fråga alltid i butiken vad som gäller och se till det står på kvittot. Om du inte blivit erbjuden öppet köp kan du tyvärr inte lämna tillbaka tröjan.

Får man lämna tillbaka beställningsvara?

Det är upp till dig om du vill erbjuda öppet köp och/eller bytesrätt. Det är många företagare som erbjuder öppet köp och/eller bytesrätt. Men det finns ingen lag som ger konsumenten rätt till öppet köp och/eller bytesrätt.

Har man rätt att lämna tillbaka en vara?

Det är upp till dig om du vill erbjuda öppet köp och/eller bytesrätt. Det är många företagare som erbjuder öppet köp och/eller bytesrätt. Men det finns ingen lag som ger konsumenten rätt till öppet köp och/eller bytesrätt.