:

Vad kostar VW Car Net?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar VW Car Net?
  2. Vad är Light Assist?
  3. Vad är S pin Volkswagen?
  4. Vad kostar We Connect Plus?
  5. Är We Connect gratis?
  6. Vad är Ambientebelysning?
  7. Vad är assistanssystem?
  8. Varför fungerar inte We Connect?
  9. Vilka VW motorer har kamrem?

Vad kostar VW Car Net?

Paket, löptider, pris och förutsättningar

Guide & Inform Basic, 1 år 2), 3)e-Remote, 1 år2),3)
Pris (inkl. moms.)0,00 kr0,00 kr
Förlängning med 1 År (priser inkl. moms.)740 kr930 kr (560 kr) 4)
Förlängning med 2 År (priser inkl. moms.)1300 kr1580 kr (890 kr) 4)
Mobila kostnader/ SIM 5)KundVolkswagen

Vad är Light Assist?

Helljusassistenten ”Light Assist” lyser upp nattkörningarna med din Golf i ett helt nytt ljus. Med en kamera som finns installerad bakom vindrutan kan Light Assist upptäcka fordon som kommer emot dig och kör framför dig, inom ramen för systemets gränser, och automatiskt koppla om från hel- till halvjus.

Vad är S pin Volkswagen?

3.3 Välj en fyrsiffrig säkerhetskod (S-PIN) för att skydda ditt We Connect-användarkonto. PIN-koden är nödvändig för användning av säkerhetsrelaterade tjänster. 3.4 Om det behövs gör du personliga inställningar innan du fortsätter med registreringen.

Vad kostar We Connect Plus?

Tillgängligheten hos tjänsterna som beskrivs i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera beroende på land och beror på fordonets modell, årsmodell och utrustning....We Connect.

TjänstAktiveringtekniska förutsättningar
ServicesamtalWe ConnectStandardutrustning
FordonsstatusWe ConnectStandardutrustning

Är We Connect gratis?

För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smarttelefon med lämpligt iOS- eller Android- operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.

Vad är Ambientebelysning?

Ambientebelysningen går att ställa i tre versioner med upp till 10 eller 30 färger. Från nedtonat ljus till starkaste vitt. De upplysta dekorlisterna kan kontrolleras från skärmen på navigationssystemet. Med ambientebelysning PLUS ingår ytterligare en ljusslinga i frontpanelen.

Vad är assistanssystem?

Fler assistanssystem En kamera i innerbackspegeln övervakar trafiken. Systemet känner av framförvarande fordon och mötande trafik och bländar av automatiskt innan dessa kan bländas.

Varför fungerar inte We Connect?

*För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du sluta ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG via Internet för att använda de mobila online-tjänsterna.

Vilka VW motorer har kamrem?

Nu med kamrem. Den flerfaldigt prisbelönta motorn 1,4 TSI lanserades 2006 och har utvecklats stegvis sedan dess. Motorn finns bland annat i Volkswagen-modellerna Polo, Golf, Passat, Tiguan, Jetta, Touran och Sharan. 2014 bytte Volkswagen från kedja till kamrem.