:

Vad är ett biljettombud?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är ett biljettombud?
  2. Hur fungerar Viagogo?
  3. När kan man ställa sig i kö Ticketmaster?
  4. Var köper man resekortet?
  5. Är Viagogo seriösa?
  6. Hur säker är Viagogo?

Vad är ett biljettombud?

Biljettombud. Samtliga Biljettombud är stängda och det är inte längre möjligt att köpa eller hämta ut biljetter via ombud. För frågor om redan köpta biljetter går det bra att kontakta vår konsumentsupport här!

Hur fungerar Viagogo?

viagogo tillhandahåller en tjänst som gör att medlemmar som vill köpa biljetter ("Köpare") kan hitta medlemmar som vill sälja biljetter ("Säljare"). viagogo tar inte äganderätten till den underliggande biljetten och den faktiska transaktionen som sker mellan Köpare och Säljare.

När kan man ställa sig i kö Ticketmaster?

Kön startas inte förrän biljetterna släpps till försäljning – Ofta kan du ställa dig i ett väntrum till kön en stund innan biljettsläppet. Läs mer om vår köfunktion nedan.

Var köper man resekortet?

Försäljningsombud - hitta ett nära dig Hos våra försäljningsombud kan du köpa biljetter och få hjälp med enklare frågor. Vi har ett antal försäljningsombud i länet där du kan göra följande: köpa ett Resekort. köpa våra periodbiljetter.

Är Viagogo seriösa?

Konsumentverket varnar för biljettsajten Viagogo. Nu har myndigheten placerat bolaget – som säljer andrahandsbiljetter till evenemang – på sin helt nya varningslista. Bara hittills i år finns ett 40-tal anmälningar mot Viagogo.

Hur säker är Viagogo?

Är det säkert att köpa biljetter genom Viagogo eller någon annan andrahandsförsäljare? Vi rekommenderar starkt att inte köpa biljetter från tredje part. AXS kan inte validera några biljetter som är köpta ifrån Viagogo, StubHub eller någon annan oauktoriserad tredjepartsförsäljare.