:

När kommer citygross 10 %?

Innehållsförteckning:

 1. När kommer citygross 10 %?
 2. Har City Gross pensionärsrabatt?
 3. Kan man betala med Swish på City Gross?
 4. Har City Gross hemleverans?
 5. Vad betyder City Gross?
 6. Vad menas med Priokund?
 7. Vilken dag är det pensionärsrabatt?
 8. Vilka fysiska butiker tar Swish?
 9. Vilken matbutik tar Swish?
 10. Hur funkar självscanning City Gross?
 11. Vem är grundare av City Gross?
 12. Vad är Priokund hos City Gross?
 13. När får man pensionärsrabatt?

När kommer citygross 10 %?

När du handlar för minst 1000kr under en månad får du som Priokund 10% rabatt vid ett köptillfälle under nästa månad* Handlar du för mellan 100-999kr under en månad får du 5% rabatt vid två köptillfällen under nästa månad. Så glöm inte att registrera dina köp.

Har City Gross pensionärsrabatt?

Givetvis är du välkommen att handla hos oss den dag i veckan som passar dig, men just på tisdagar får du lite extra bra pris. Gäller alla seniorer som fyllt 62 år! Ulf Myrstigen och 16 andra gillar detta. Vill höra om vi får 5 procent på ALLT VI HANDLAR eller får vi inte det på redan NEDSATTA VAROR.

Kan man betala med Swish på City Gross?

Välj att betala med kort (3D-secure används vid kortbetalning via Klarna) eller Klarnas olika betalningsalternativ (tex. fakturabetalning, Swish etc.). Fyll i dina uppgifter och klicka på Fortsätt. Avsluta sedan ditt köp genom att klicka på Slutför köp.

Har City Gross hemleverans?

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och undviker därför fysiskt kontakt i den mån det går vid hemleverans av matkasse, både för er och vår skull. Därför kommer vi att lämna din mat utanför er dörr, plinga på, och sedan säkerställa att ni kan ta emot leveransen.

Vad betyder City Gross?

City Gross Sverige AB är en kedja stormarknader och är inriktad på stora butiker med låga priser. Där maten gör skillnad.

Vad menas med Priokund?

Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På så vis sparar du mer tid.

Vilken dag är det pensionärsrabatt?

5% seniorrabatt varje tisdag! För dig som är över 65 år eller fyller 65 i år lönar det sig lite extra att handla hos oss på tisdagar. Laddat på ditt ICA-kort får du nämligen en 5% rabatt på alla våra varor i butiken*, bra eller hur?

Vilka fysiska butiker tar Swish?

Fler Swish butiker på nätet

ButikerAccepterar Swish betalning
GymvaruhusetJa
Skruvat.seJa
InetJa
BooztletJa

Vilken matbutik tar Swish?

Coop Scan & Pay. Ladda ner appen Scan & Pay och scanna dina varor direkt med mobilen. Betala med Swish, kontokort eller vårt Matkonto.

Hur funkar självscanning City Gross?

Scanna – snabbt och enkelt Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På så vis sparar du mer tid.

Vem är grundare av City Gross?

Året är 1922. Hjalmar Branting är statsminister, Greta Garbo debuterar på vita duken och Mikael Bergendahl grundar det som ska komma att bli BergendahlsGruppen. Då en agentur för margarinbolaget Svea, som småningom utökar sitt erbjudande med ost, mjöl, kaffe, konserver, konfektyrer och kryddor.

Vad är Priokund hos City Gross?

Här har du Jessica som är Priokund och handlade för över 1000 kr på City Gross förra månaden och får då en 10%-kupong månaden efter*. När hon vid ett tillfälle handlar för 1130 kr och använder sin 10%-kupong sparar hon 113 kr*, vilket motsvarar 2,5 kg paprikor.

När får man pensionärsrabatt?

Du som fyllt 65 år eller 66 år (gäller från 2023) behöver bara visa upp giltig legitimation för de företag och organisationer som har pensionärsrabatt så att de kan se att du fyllt 65 år eller 66 år.