:

Kan man låsa sina pengar på banken?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man låsa sina pengar på banken?
  2. Kan man ta ut pengar från ett Framtidskonto?
  3. Hur låser man ett sparkonto Swedbank?
  4. Hur för man över pengar från sitt sparkonto?
  5. Hur stänger man sparkonto Swedbank?
  6. Vad är premiumkonto Swedbank?
  7. Hur säkert är sparkonto?

Kan man låsa sina pengar på banken?

Med fasträntekonto får du ett bundet sparande med fast ränta. När kontot öppnas väljer du vilket belopp du vill spara och den bindningstid som passar dig – från tre månader upp till fem år. Vilken ränta du får beror på hur länge du väljer att binda dina pengar.

Kan man ta ut pengar från ett Framtidskonto?

Du kan till exempel välja att binda pengarna på mellan ett och tio år, men oavsett om du väljer den kortaste bindningstiden, eller den längsta, så får du 0,05 procent i ränta på pengarna. Kontot är låst för uttag under hela spartiden, men det finns möjlighet att ta ut pengarna i förtid, mot en avgift på en procent.

Hur låser man ett sparkonto Swedbank?

Via telefon. Ring 0771-22 11 22 så hjälper vi dig. Saknar du en kod skaffar du det i internetbanken eller på ett kontor.

Hur för man över pengar från sitt sparkonto?

Om du idag har pengarSparkonto+Resurs Bank och vill flytta dem till Sparkonto+Collector gör du först en överföring från Sparkonto+Resurs Bank till ditt Aktie- och Fondkonto. När sedan pengarna finns på ditt Aktie- och Fondkonto begär du en ny överföring mellan Aktie- och Fondkontot till ditt Sparkonto+Collector.

Hur stänger man sparkonto Swedbank?

För att avsluta ett konto behöver du kontakta oss. Enklast gör du det genom att skriva till oss i internetbanken. Skriv vilket konto du vill avsluta och på vilket konto kvarvarande pengar ska sättas in.

Vad är premiumkonto Swedbank?

Det här ingår i Rådgivningstjänst Premium Årlig ekonomisk helhetsrådgivning utifrån dina behov. Juridisk rådgivning – 20 minuters fri konsultation med en av bankens jurister samt 5% rabatt vid upprättande av juridiska handlingar. Du erbjuds Premiumkonto (ett sparkonto) med ränta som f.n ligger på 0,20%.

Hur säkert är sparkonto?

På ett sparkonto med statlig insättningsgaranti skyddas dina pengar med ett belopp på upp till 950 000 kronor. Om banken av någon anledning skulle få finansiella bekymmer går staten in och betalar ut ditt sparkapital till ett nytt sparkonto i en annan bank. Insättningsgarantin gäller per person och bank/institut.