:

Kan inte uppdatera YouTube Ipad?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte uppdatera YouTube Ipad?
 2. Varför funkar inte YouTube på min Ipad?
 3. Hur kan jag uppdatera YouTube?
 4. Varför kan jag inte uppdatera iPad?
 5. Varför fungerar inte YouTube-appen?
 6. Är inte kompatibel med denna Ipad?
 7. Vilken Ios kräver YouTube?
 8. Kan man uppdatera en äldre iPad?

Kan inte uppdatera YouTube Ipad?

Om du har problem med att uppdatera Om du inte kan uppdatera appen beror det antagligen på att din version av iOS inte längre stöder den nya versionen av YouTube-appen. Om du vill ha den senaste versionen av YouTube-appen ska du uppdatera till den senaste versionen av iOS.

Varför funkar inte YouTube på min Ipad?

Starta om YouTube-appen. Starta om enheten: Utför en kall omstart genom att koppla från strömmen och sedan återansluta den. För spelkonsoler: avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera enhetens firmware/systemprogramvara.

Hur kan jag uppdatera YouTube?

Uppdatera YouTube-appen

 1. Öppna Google Play Butik-appen .
 2. Tryck på menyn. Mina appar och spel.
 3. Appar som går att uppdatera är märkta med texten Uppdatera.
 4. Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar. Om du vill uppdatera en app i taget letar du reda på appen du vill uppdatera och trycker på Uppdatera.

Varför kan jag inte uppdatera iPad?

Ta bort och hämta uppdateringen igen Om du fortfarande inte kan installera den senaste versionen av iOS eller iPadOS försöker du hämta uppdateringen igen: Gå till Inställningar > Allmänt > [enhetens namn] lagring. Hitta uppdateringen i listan över appar. Tryck på uppdateringen och tryck sedan på Radera uppdatering.

Varför fungerar inte YouTube-appen?

YouTube-appen Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av Android.

Är inte kompatibel med denna Ipad?

Om du inte ser en app som du vill hämta igen är den appen kanske inte kompatibel med din enhet. Till exempel fungerar kanske inte en app som du köpte till din Mac på din iPhone eller Apple Watch. Om objekt i din köphistorik inte visas för andra Apple-ID:n kan köpen vara dolda.

Vilken Ios kräver YouTube?

Har du en Iphone, Ipad eller Ipod Touch är rekommendationen att installera den senaste versionen av Youtube-appen, något som kräver att du kör IOS 7 eller senare. Alternativet är att använda dig av Youtube i webbläsaren.

Kan man uppdatera en äldre iPad?

Hur man uppdaterar den gamla iPaden över Internet Först måste du gå som vi sa till iPad-inställningarna med det typiska hjulet. Nu måste du gå till den allmänna menyn och komma åt programuppdatering. Ibland tar det lite tid att ladda och det kommer definitivt att berätta vilken du kan uppgradera till.