:

Hur mycket kostar LinkedIn?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar LinkedIn?
 2. Hur ser man om någon har LinkedIn Premium?
 3. Är LinkedIn Premium bra?
 4. Varför Premium LinkedIn?
 5. Är LinkedIn gratis?
 6. Vad kostar en platsannons på LinkedIn?
 7. Vad kostar Premium?
 8. Hur tar man bort premium på LinkedIn?
 9. Vad kostar en företagssida på LinkedIn?
 10. Hur fungerar LinkedIn?
 11. Hur skapar man ett LinkedIn konto?
 12. Hur lägger man ut en jobbannons på LinkedIn?
 13. Vad kostar en jobbannons?

Hur mycket kostar LinkedIn?

Första premium är LinkedIn learning, career, 249:-/mån men om du betalar för ett år så sparar du hela 40%. Den andra nivån är premium business den kostar per år 399:-/mån och då får du hela 15 InMail plus information om företagen som finns på LinkedIn. Det tredje premium är sales navigator pro.

Hur ser man om någon har LinkedIn Premium?

Om du är en premiummedlem har du möjlighet att visa en ”In”-logotyp i guld på din profil för att ange din premiumstatus. Det här Premium-profilmärket visas också bredvid ditt namn i sökresultat.

Är LinkedIn Premium bra?

Premium funktionerna ger dig några goda extra funktioner, men det är verkligen inte nödvändiga när du just börjat med att bygga ut ditt nätverk. Så du behöver inte ha ett premium konto för att utnyttja LinkedIn på ett bra sätt, glöm denna myten då den är helt onödig och kommer hålla tillbaka dig.

Varför Premium LinkedIn?

Det som framför allt skiljer från ett gratis konto till ett premium är att du kan kontakta personer utanför ditt nätverk via inMail, du har tillgång till LinkedIn learning, du får fler sök per månad och sökfilter samt att du ser alla som har tittat på din profil.

Är LinkedIn gratis?

Skillnaden mellan kostnadsfria LinkedIn-konton och LinkedIn Premium-konton. Vi erbjuder Basic-konton (kostnadsfritt) samt Premium-prenumerationer som kan provas gratis i en månad. Med ett Basic-konto kan du göra nedanstående. Hitta och återuppta kontakten med kollegor och skolkamrater.

Vad kostar en platsannons på LinkedIn?

Väljer du att köpa en platsannons så kommer den vara synbar och sökbar i 30 dagar. En platsannons kostar 1 924 kronor exkl. moms. Vill du även sponsra annonsen för att öka synligheten ytterligare kostar detta max 1 250 kronor.

Vad kostar Premium?

Med Premium kan du läsa papperstidningen digitalt varje dag. Du får både Expressen och våra lokala editioner GT och Kvällsposten, samt våra magasin. Efter din gratisperiod betalar du ordinarie månadspris, för närvarande 79 kronor i månaden.

Hur tar man bort premium på LinkedIn?

Du kan säga upp din Premium-prenumeration från LinkedIn-skrivbordswebbplatsens mobila webbläsare eller LinkedIn mobilapp om du köpte Premium-prenumerationen via LinkedIn-skrivbordswebbplatsen. När du har sagt upp din prenumeration upphör din plan att gälla i slutet av din nuvarande fakturaperiod.

Vad kostar en företagssida på LinkedIn?

Det är gratis att starta en företagssida på LinkedIn men det är några saker som man behöver tänka på. Att uppmuntra personer till att följa sidan är viktigt för att öka antalet följare. Se till att alltid ha en länk till sidan i nyhetsbrev, e-postsignatur, bloggartiklar och såklart på själva hemsidan.

Hur fungerar LinkedIn?

Vad är LinkedIn? LinkedIn är världens största professionella nätverk på nätet med över 500 miljoner användare. Över 30 % av de svenskarna finns på LinkedIn och de som är mest aktiva är mellan 36-45 år. LinkedIn har traditionellt främst används som en plattform för att söka jobb eller för att hitta kompetens.

Hur skapar man ett LinkedIn konto?

Börja med att gå in på LinkedIns hemsida, https://www.linkedin.com/, där fyller du i dina uppgifter: Fyll i dina uppgifter och skapa ett lösenord. Fyll i alla uppgifter och klicka på ”Gå med nu”. Nästa sida frågar var du finns, fyll i ditt postnummer och klicka på ”Nästa”.

Hur lägger man ut en jobbannons på LinkedIn?

Så här lägger du upp ett jobb:

 1. Tryck på Jobb.
 2. Tryck på Mer bredvid sökfältet.
 3. Tryck på Lägg upp ett jobb i menyn som visas.
 4. Tryck på företagsnamnet som du vill lägga upp jobbet åt.
 5. Tryck på platsannonsen i listan med tidigare upplagda jobb eller tryck på Skapa nytt jobb.

Vad kostar en jobbannons?

En platsannons kostar 1 924 kronor exkl. moms. Vill du även sponsra annonsen för att öka synligheten ytterligare kostar detta max 1 250 kronor. Den kostnaden är rörlig och beror på hur mycket klick din annons får.