:

Hur vet man om mobilen är låst till en operatör?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet man om mobilen är låst till en operatör?
  2. Är mobiler från Comviq låsta?
  3. Vad betyder det att en telefon är olåst?
  4. När är en iPhone låst?
  5. Är Tele2 telefoner låsta?
  6. Vad kostar det att låsa upp en telefon från 3?

Hur vet man om mobilen är låst till en operatör?

Står det "off" på allt så är den olåst. Står det "Nätverkslås on" så är den låst till den operatör till vilket ditt sim-kort hör.

Är mobiler från Comviq låsta?

Inga av våra mobiler är operatörslåsta. Är telefonen inte köpt av Comviq och det är ett Comviqkort du sätter i mobilen så behöver du vända dig till den operatör som du har köpt mobilen av för att beställa en upplåsningskod så att du kan låsa upp din telefon.

Vad betyder det att en telefon är olåst?

Att låsa upp din iPhone betyder att du kan använda den med en annan operatör. Din iPhone kan vara låst till din operatör. Att låsa upp din iPhone betyder att du kan använda den med en annan operatör.

När är en iPhone låst?

Låsa upp en iPhone med Touch ID På en iPhone med hemknapp trycker du på hemknappen med fingret som du använde när du registrerade Touch ID. Du låser iPhone igen genom att trycka på sidoknappen eller vilo-/väckningsknappen (beroende på modell). iPhone låses automatiskt om du inte rör skärmen på ca en minut.

Är Tele2 telefoner låsta?

IMEI är din telefons unika serienummer. Om du tappar bort din telefon eller om den blir stulen så behöver du ange IMEI-numret i din polis- och förlustanmälan. Tele2s kundservice kan då låsa din telefon så att inga obehöriga kan använda den. Det underlättar även polisens jobb då de vet vilken telefon som är just din.

Vad kostar det att låsa upp en telefon från 3?

Ifall bindingstiden har gått ut så har du rätt att kräva att dem ska låsa upp den till dig gratis. Kvittar ifall dem säger 12 månader efter man har köpt luren. Det ska vara så fort bindningstiden har gått ut. Detta gäller endast efter lagen ändrades.