:

Vad gör man om KortPIN är spärrad?

Innehållsförteckning:

 1. Vad gör man om KortPIN är spärrad?
 2. Kan inte logga in med pinkod?
 3. Vad gör man om KortPIN är spärrad Handelsbanken?
 4. Hur kommer jag in på mina sidor?
 5. Vad händer om man slår fel kod tre gånger Swedbank?
 6. Hur många gånger kan man skriva fel kod på bankkort?
 7. Hur länge är ett BankID spärrat?

Vad gör man om KortPIN är spärrad?

Om du knappar in fel PIN-kod tre gånger i rad vid inloggning eller signering med kortläsaren visas texten "KortPIN spärrad" i fönstret. PIN-koden till ditt inloggningskort är då spärrad för användning med kortläsaren. Om du har en PUK-kod låser du upp PIN-koden med kortläsaren och BankIDs säkerhetsprogram.

Kan inte logga in med pinkod?

När du har loggat in väljer du Starta > Inställningar > Konton > Inloggningsalternativ >PIN-kod (Windows Hello) > Jag har glömt min PIN-kod och följer sedan instruktionerna. Obs! Den PIN-kod du använder för att komma åt din enhet skiljer sig från lösenordet för ditt Microsoft-konto.

Vad gör man om KortPIN är spärrad Handelsbanken?

Kontakta ditt kontor eller kundsupporten på 0771-77 88 99.

Hur kommer jag in på mina sidor?

För att kunna logga in på Mina sidor måste du ha ett personnummer och en e-legitimation....Så här loggar du in med BankID på den här enheten

 1. Välj knapp BankID.
 2. Välj knapp Bankid på den här enheten (för datorer)
 3. Klicka på: Starta BankID-appen.
 4. Identifiera dig i appen för BankID.
 5. Du loggas nu in till Mina sidor.
BE

Vad händer om man slår fel kod tre gånger Swedbank?

Bankkort - om du slagit fel kod Om du ha slagit fel PIN-kod tre gånger så spärras bankkortet och kommer att behållas av automaten. När ditt kort blivit spärrat och du behöver ett nytt kort, så beställer du ett ersättningskort. Du får då behålla samma PIN-kod som till föregående kort.

Hur många gånger kan man skriva fel kod på bankkort?

Om du knappar in fel PIN-kod tre gånger i rad vid inloggning eller signering med kort- eller QR-läsaren visas texten "KortPIN spärrad" i fönstret. PIN-koden är då spärrad för användning med kort- eller QR-läsare. Du kan låsa upp spärren om du gör ett kortköp i en fysisk butik eller ett uttag i automat.

Hur länge är ett BankID spärrat?

Ett Mobilt BankID som du laddar ner från BankID självservice är giltigt i fem år. Om du laddar ner det från Internetbanken Privat är det endast giltigt i två år. För att kontrollera giltighetstiden, starta BankID säkerhetsapp och klicka på ”Inställningar”. Där visas hur länge ditt Mobila BankID är giltigt.