:

Kan inte verifiera e post Apple-ID?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte verifiera e post Apple-ID?
 2. Hur verifierar jag min e-post?
 3. Vad har jag köpt på Apple?
 4. Hur tar man bort Apple Bill?
 5. Kan inte logga ut från Apple-ID iPhone?
 6. Varför kan jag inte betala med Apple Pay?
 7. Varför kan jag inte lägga till betalningsmetod Apple?
 8. Vem har e-postadressen?
 9. Vad betyder verifiera e-postadress?

Kan inte verifiera e post Apple-ID?

Logga in med ditt Apple-ID och lösenord på en ny enhet eller webbläsare. Leta efter en inloggningsnotis på en av dina betrodda enheter. Tryck på Tillåt för att få din verifieringskod. Ange verifieringskoden på din andra enhet för att slutföra inloggningen.

Hur verifierar jag min e-post?

Logga in på e-postkontot för att verifiera kontot

 1. När du skapar kontot får du ett e-postmeddelande från Google. Öppna e-postmeddelandet och leta reda på verifieringskoden.
 2. Slutför konfigurationen av kontot genom att ange verifieringskoden när den efterfrågas.

Vad har jag köpt på Apple?

Så här ser du din köphistorik Gå till reportaproblem.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord. En lista över dina senaste köp visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet beloppet, söker du efter beloppet.

Hur tar man bort Apple Bill?

Öppna App Store på din Mac. Klicka på ditt namn eller inloggningsknappen i nedre delen av sidofältet. Klicka på Visa information. Intill Betalningsinformation klickar du på Hantera betalningsmetoder.

Kan inte logga ut från Apple-ID iPhone?

Ange lösenordet för ditt Apple-ID och tryck på Stäng av. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare trycker du på Inställningar > iCloud > Logga ut. Tryck på Logga ut igen och sedan på Radera från min [enhet] och ange ditt Apple-ID-lösenord. Gå sedan till Inställningar > iTunes och App Store > Apple-ID > Logga ut.

Varför kan jag inte betala med Apple Pay?

Kontakta din kortutgivare för att se om de stöder Apple Pay. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontrollera att du befinner dig i ett land eller en region som stöds. Kontrollera att din enhet är kompatibel med Apple Pay.

Varför kan jag inte lägga till betalningsmetod Apple?

Om du inte har en Apple-enhet För att ändra din betalningsmetod använder du iTunes på din Windows-dator eller Apple Music-appen på din Android-enhet.

Vem har e-postadressen?

Genom att titta på adressinformationen kan du se varifrån ett e-postmeddelande i Gmail kommer, inklusive hur det kom från avsändaren till mottagarens e-postservrar.

Vad betyder verifiera e-postadress?

Om du nyligen har ändrat e-postadressen i ditt Google-konto bör du få två e-postmeddelanden med de här ämnesraderna: Google Konton: Verifiering av ändring av e-postadress: Detta skickas till din nya e-postadress. I e-postmeddelandet ombeds du verifiera ändringen genom att klicka på den bifogade länken.