:

Hur ringer man EA?

Innehållsförteckning:

 1. Hur ringer man EA?
 2. Vad är ett publikt ID?
 3. Hur mycket kostar EA konto?
 4. Vad är EA account?
 5. Vad är EA konto ID?
 6. Hur säger man upp EA Play Steam?

Hur ringer man EA?

Ring, chatta eller mejla oss

 1. Klicka på Kontakta oss. ...
 2. Välj det spel eller den produkt du behöver hjälp med.
 3. Välj plattform du spelar på.
 4. Välj vilket ämne du behöver hjälp med.
 5. Välj vilket problem du har.
 6. Klicka på Välj kontaktsätt.
 7. Om du inte redan är inloggad på ditt EA-konto gör du det här.

Vad är ett publikt ID?

Ett publikt ID – det är det här du kommer kallas i spelen, på webbplatser och på forumen på Answers HQ. Det går att byta senare om du tröttnar på det. Ett lösenord för att låsa kontot – ta något som du kan komma ihåg men behåll det hemligt.

Hur mycket kostar EA konto?

Vad kostar EA Play? EA Play kostar bara 40,50 kr i månaden, eller 249 kr för ett helt år. EA Play Pro kostar 149 kr i månaden eller 999 kr för ett helt år.

Vad är EA account?

Spela säkert Men det är viktigt att hålla kontot säkert. Läs om EA:s regler så att du och andra spelare ska kunna ha kul och känna er trygga när ni spelar spel från EA. Välj vem som ska kunna se din EA-kontoprofil. Om du vill att kompisar och andra spelare ska kunna hitta dig via e-postadressen markerar du den rutan.

Vad är EA konto ID?

Den ursprungliga e-postadressen till ditt EA-konto. Användarnamn, som ditt EA-ID, eller konsolkonton (Xbox Live-gamertag, PlayStation™Network-Online-ID) som är knutna till ditt EA-konto. Fakturanummer från spel som du har köpt i EA Desktop eller Origin.

Hur säger man upp EA Play Steam?

Att avbryta ditt EA Play-medlemskap är snabbt och enkelt. Logga in på ditt Steam-konto and välj Återkommande abonnemang. Klicka på Avbryt mitt abonnemang och sedan på knappen Verkställ. Inget krångel!