:

Hur tar man bort ett Steam-konto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort ett Steam-konto?
  2. Hur kontaktar jag Steam?
  3. Vad är ett Steam card?
  4. Hur stänger man av Steam Guard?
  5. Hur använder man Steam?
  6. Kan inte logga in på mitt Steam konto?

Hur tar man bort ett Steam-konto?

Om du är säker på att du inte kommer att återvända för att spela spelen på ditt Steam-konto och du vill att din kontoinformation ska raderas, kan du begära att Steam Support raderar ditt konto. Steam Support kräver att du tillhandahåller omfattande ägarbevis innan begäran kan tillmötesgås.

Hur kontaktar jag Steam?

Hur kontaktar jag Steam Support? Besök https://help.steampowered.com för att få hjälp med ditt problem. Hjälpsidan visar dig hur du kan lösa problemet på egen hand eller skicka en hjälpförfrågan till Steam Support.

Vad är ett Steam card?

Steam-presentkort och -plånbokskoder är ett enkelt sätt att sätta in pengar på din Steam-plånbok eller ge den perfekta gåvan till en vän eller familjemedlem. Steam-presentkort fungerar precis som andra presentkort, medan Steams plånbokskoder fungerar som en aktiveringskod.

Hur stänger man av Steam Guard?

För att göra detta, gå till Kontodetaljer > Hantera Steam Guard och välj "Avauktorisera alla andra enheter" längst ned på sidan. Detta tar bort verifieringen för alla enheter, förutom den du utför åtgärden från.

Hur använder man Steam?

Gällande dina frågor så är Steam en klient där man kan köpa och tanka hem spel. Du skapar ett konto, kollar runt i online-butiken, köper ett spel och kan sedan ladda hem det och spela. Är väl inte mycket svårare än så egentligen.

Kan inte logga in på mitt Steam konto?

Om du har fortsatta problem med att ansluta till Steam är det möjligt att det sker underhåll för Steam, eller att det finns ett problem med ditt lokala nätverk eller din internetleverantör. I det fallet kan du behöva vänta några timmar och försöka igen senare. Ta en skärmbild av felet du ser.