:

Hur aktiverar man 3D Secure?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktiverar man 3D Secure?
 2. Vad är 3D Secure?
 3. Var kan jag använda Ecster kortet?
 4. Vad är ett kortföretag?
 5. Kan man ta ut pengar från Ecster?
 6. Kan man föra över pengar från Ecster?
 7. Vad tar bankerna för kortavgifter av företagen?

Hur aktiverar man 3D Secure?

Hur får jag 3D Secure på min e-handel?

 1. teckna ett avtal med en betalväxel (PSP) och ett inlösenavtal som stödjer 3D Secure.
 2. program som kan hantera de anrop som krävs mot Mastercards respektive Visas servrar.
 3. ha stöd för 1. ...
 4. lägga ut logotyper för Mastercard respektive Visa i din webbutik.

Vad är 3D Secure?

3D Secure är en säkerhetslösning för betalningar på internet som har tagits fram av kortnätverken Visa och Mastercard. Rent praktiskt innebär 3D Secure att kortkunden, utöver sina kortuppgifter, även måste verifiera sig med ytterligare ett sätt för att fullfölja sin betalning, exempelvis med ett lösenord.

Var kan jag använda Ecster kortet?

Kortet kan användas i Finland, utomlands och på nätet Affären kan också erbjuda möjlighet att betala i euro trots att köpesumman är angiven i annan valuta. Om du väljer detta alternativ kommer Ecster och Mastercard inte att få information om valutakursen som använts.

Vad är ett kortföretag?

Att handla med kreditkort på nätet är ett enkelt sätt att betala direkt och därmed slippa fakturaavgifter och risk att glömma bort att betala fakturan. Men det för även med sig andra fördelar. En del kreditkort har nämligen inbyggda shoppingförsäkringar som skapar en ännu större trygghet vid E-handel.

Kan man ta ut pengar från Ecster?

Du kan ta ut upp till 5 000 kr vid varje uttag, dock högst 15 000 kr inom 4 bankdagar. 3% av uttaget belopp, minimum 35 kr. Valutaväxlings- avgift tillkommer. Du kan ta ut belopp motsvarande högst 15 000 kr inom 4 bankdagar.

Kan man föra över pengar från Ecster?

För över pengar med ditt kort. Genom vårt samarbete med Betalo kan du använda ditt kort för att skicka pengar till svenska och utländska bankkonton. Du kan också betala större fakturor och samla dina betalningar på en faktura från Ecster med upp till åtta veckor räntefri delbetalning.

Vad tar bankerna för kortavgifter av företagen?

Den 9 december träder nya EU-regler i kraft som innebär att ett tak sätts på de mellanbanksavgifter som bankerna tar ut vid korttransaktioner. Det nya avgiftstaket är 0,2 procent för bankkort och 0,3 procent för kreditkort.