:

Vilken kanal sänder CHL?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken kanal sänder CHL?
  2. Var visas CHL 2021?
  3. Var streamas CHL?
  4. Vilken kanal går Ligue 1 på?
  5. Var sänds CHL finalen?
  6. Var sänds Champions League 2021?
  7. Kan man se EM 2021 på TV4 Play?

Vilken kanal sänder CHL?

Ishockey: Champions Hockey League | SVT Play.

Var visas CHL 2021?

Champions Hockey League kommer direktsändas på ett flertal spelbolag på nätet. Dessutom kommer även SVT sända en hel del av matcherna, främst de svenska lagens. Unibet och NordicBet är två av flera spelbolag som kommer erbjuda livestream. För att se matcherna hos ett spelbolag krävs ett konto och ett positivt saldo.

Var streamas CHL?

Alla matcher i CHL kommer sändas hos bet365 bet365 som är en sajt som kombinerat både odds och livestreaming på sin sportsida. Alla medlemmar som har gjort en insättning på sitt spelkonto kommer att belönas med streams från CHL.

Vilken kanal går Ligue 1 på?

Säsongen av Ligue 1 kommer att sändas på SportExpressen Play. Nedan kan du se alla matcher ifrån Ligue 1, säsongen 2021/22, som visas på TV och stream. I Ligue 1 tävlar 20 lag om att titulera sig som franska mästare, vinnare utav förra säsongen är Lille.

Var sänds CHL finalen?

Rögle vann CHL-finalen mot Tappara, SVT Sport sänder direkt från firandet i Ängelholm.

Var sänds Champions League 2021?

Champions League 2021/22. Slutspelet i Champions League 21/22 är igång! I Sverige är det TV4 som äger rättigheterna vilket innebär att Champions League sänds på Cmore. Finalen avgörs i Ryssland i maj.

Kan man se EM 2021 på TV4 Play?

Visar TV4 Play och SVT Play EM-matcherna? Förutom C More har även TV4-gruppen den kostnadsfria streamingtjänsten TV4 Play. Här kan man följa ett stort utbud av kanalens program, samt även streama kanalerna i realtid. Utöver detta kommer EM-matcherna inte att gå att se i TV4 Play.