:

Hur får man gratis pengar på Hay Day?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man gratis pengar på Hay Day?
  2. Hur ändrar man sitt namn på Hay Day?
  3. Hur får man sojabönor i Hay Day?
  4. Hur kommer man in på sitt gamla Hay Day konto?
  5. Vad tjänar man mest på att sälja Hay Day?

Hur får man gratis pengar på Hay Day?

Diamanter i Hay Day – så skaffar du fler Tryck på filmbiljetten om du hittar den, då kan du titta på filmtrailers och belöningar, ibland är det diamanter. När du når level 24, börja med gruvdrift, där kan det finnas diamanter. Supercell har tävlingar på sin FB-sida – håll koll på dem. Achievements!

Hur ändrar man sitt namn på Hay Day?

Detta kan du göra när du loggar in i ett spel med ett spelarnamn: delta i topplistor....Du blir ombedd att skapa ett spelarnamn när du loggar in på Android TV.

  1. Du tilldelas en profilbild som standard. ...
  2. Välj Nästa.
  3. Ersätt spelarnamnet och välj Nästa.
  4. Bekräfta dina inställningar.

Hur får man sojabönor i Hay Day?

Sojaböna är en gröda som odlas på ett fält . Den låses upp i nivå 5 och det tar 20 minuter efter att man planterat den till att den är färdig och redo att skördas.

Hur kommer man in på sitt gamla Hay Day konto?

Anslutning till Facebook, Google Play och Game Center För att koppla sin gård till någon av dessa måste spelaren logga in på Facebook, Google Play eller Game Center och sedan ladda om spelet. Spelaren kan aktivera och inaktivera anslutningen till Facebook och Google Play med motsvarande knappar.

Vad tjänar man mest på att sälja Hay Day?

Det bästa sättet att tjäna pengar är genom att sälja dessa verktyg. Det betyder att du behöver den bästa tekniken för att tjäna verktygen. För det första kan du få verktyg från verktygslådor, som du kan hitta på din gård eller på din väns gårdar.