:

Hur tar man äppelcidervinäger?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man äppelcidervinäger?
  2. Hur länge kan man dricka äppelcidervinäger?
  3. När ta äppelcidervinäger?
  4. Hur mycket äppelcidervinäger kan man ta per dag?
  5. Hur mycket äppelcidervinäger dricka?

Hur tar man äppelcidervinäger?

Ta en shot – späd 1-2 tsk Äppelcidervinäger med moder med vatten och drick på morgon eller före och efter måltid som en utspädd shot.

Hur länge kan man dricka äppelcidervinäger?

Att ta mer än 30 milliliter äppelcidervinäger uppdelat på två gånger per dag är inte att rekommendera. Andra biverkningar kan vara diarré, sura uppstötningar och uppblåst mage.

När ta äppelcidervinäger?

Drick äppelcidervinäger innan maten så kommer matsmältningen igång. Syran hjälper också till att smälta maten när man dricker den till maten vilket ökar näringsupptaget. Prebiotikan i ”modern” hjälper tarmfloran som styr matsmältningen vilket kan minska gasbildning och hantera förstoppning.

Hur mycket äppelcidervinäger kan man ta per dag?

2 matskedar om dagen är en lagom dos. Som med allting annat är lagom oftast den bästa riktlinjen. Vinäger är starkt och kan fräta på tandemaljen så att dricka den utspädd med vatten är en bra idé. Vill du så kan du ”shota” äppelcidervinägern istället.

Hur mycket äppelcidervinäger dricka?

2 matskedar om dagen är en lagom dos. Som med allting annat är lagom oftast den bästa riktlinjen. Vinäger är starkt och kan fräta på tandemaljen så att dricka den utspädd med vatten är en bra idé.